Bolečina v prsih in energetsko zdravljenje

Že nekaj časa me boli v prsih, a da bi obiskala zdravnika se mi ni zdelo smiselno, ker vem da bi mi rekli, da je to zaradi psihe. Sama pa vem, da temu ni tako, ker se poznam, tako sem začela premišljevati, da bi obiskala energetsko zdravljenje in videla, kaj bi mi tukaj povedali in kako bi mi lahko pomagali.

Bila sem na začetku iskanja, ker kateri dan nisem čutila bolečine, drugi dan pa sem jo, zato se mi ni zdelo pomembno, da moram energetsko zdravljenje najti čimprej. Sem pa že začela razmišljati v tej smeri, to je bilo dovolj, pa še občutek je bil dober, ker sem se dobro počutila, da bom nekaj naredila glede te bolečine v prsih. Nato pa se je bolečina v prsih malo povečala in prišel je dan, ko me je pošteno bolelo. To pa je bil dan, ko sem vedela, da ni prav, da čakam in ne naredim nič. Spomnila sme se besed prijateljice, ko mi je enkrat rekla, da če nekaj boli, torej nekaj ni v redu, ker drugače ne bi bolelo. Začela sem prebirati, kaj energetsko zdravljenje sploh je in  več kot sem prebrala, bolj sem vedela, da je to prava smer zame.

Videla sem tudi, da ljudje poznajo energetsko zdravljenje in po prebranih izkušnjah, sem videla, da je energetsko zdravljenje pomagalo veliko ljudem. Naročila sem se na pregled, ravno tisti dan, me je v prsih bolelo bolj, tako da sem bila prvič vesela bolečine, ker bom to lahko povedala, točno kako se počutim. 

Izkušnja, ki sem jo imela, lahko samo povem, da je energetsko zdravljenje meni pomagalo, danes sem brez bolečin, kako srečna sem, ker je moja bolečina bila prisotna prej res skoraj vsakdan in vsako noč, danes šele lahko spet globoko zadiham, ker mi je energetsko zdravljenje pomagalo, če se bo bolečina vrnila, sedaj vem, kdo je moj zdravnik.