Kje in katere kapsule kupovati za vaš kavni aparat

Jaz imam doma Dolce Gusto doma, ker sem ga dobila za rojstni dan, seveda pa sem morala kupiti kapsule, kar pa mi sploh ni bilo znano, kajti vedno sem si doma kuhala turško kavo in z avtomati nisem znala delati, kakor tudi nisem vedela katere kapsule obstajajo za ta kavni aparat.

Ker sem vedela, da mi v trgovini ne bodo kaj preveč pomagali, sem prvo doma preko spleta malo prebrala, katere kapsule za ta kavni aparat sploh obstajajo. Bila sem presenečena, ker je bila ponudba res ogromna, ne da si samo delaš lahko kavo, tudi kakav in čokolado si lahko pripraviš. Predenj sem jaz izbrala katere vse kapsule bi imela doma je kar trajalo nekaj časa, ker jih je bilo res veliko. Ker sem vedela, da je tukaj na netu celotna ponudba kapsul in da sigurno v trgovini ne bom dobila tako velike ponudbe, sem si kar na list papirja napisala, katere okuse bi imela.

Velik izbor kavnih kapsul sem našla na www.tuttocapsule.si.

Sama sem ljubiteljica navadne črne kave, v katero si dodam malo mleka. Zase moram reči, da kar kompliciram glede kave in da se pošteno jezna, če ne dobim takšne postrežene kava, ki sem jo naročila. Tako, da ko sem izbirala kapsule, sem imela kar malček problema. No pa sem naredila ožji krog, seveda se je vse sukalo okoli kave z mlekom, macchiato kave, kapučino kave in tako dalje.

Ker nikoli prej nisem kupovala kapsul, tudi nisem vedela, kje v trgovini imajo zložene, predstavljala sem si, da imajo zložene tam nekje na policah, ko so razne kave in to je bilo to. Ko sem šla proti polici z kavo, sem bila pošteno presenečena, ker je Dolce Gusto imel eno veliko svojo razstavno polico, kjer je imel resnično kapsule v vseh okusih, tako sem lahko izbrala in kupila točno te, ki sem si jih že doma izbrala in sedaj vsak dan uživam ob kavici, ki mi jo naredi Dolce Gusto, kapsule pa izbiram sama.