Lastništvo nepremičnine je bila moja želja že od nekdaj

Že kar nekaj let nazaj, sem se prvič odselil od doma, kjer pa sem se vselil v najemniško stanovanje z mojo punco. Tako pa je bilo to prvič, da sem se odselil od doma in živel z njo, kar pa je predstavljalo nekakšen nov začetek za naju. Tako pa je bila moja najljubša želja, od tega trenutka, ko sem se preselil, da bi nekoč lahko kupil nepremičnino, ter se vanjo vselil.

Z nakupom nepremičnine, pa bi lahko bil nato moj dom zares moj, saj bi bil lastnik nepremičnine, kar pa bi pomenilo, da ne bi rabil plačevati najemnine, ter bi lahko s hišo delal, kar bi hotel, saj bi bil lastnik le te.

Lastništvo nepremičnine je bila moja želja že od nekdaj

Tako pa je nakup nepremičnine, lahko zelo draga investicija, tako da se mi je to zdelo vedno zelo optimistično. Nekaj časa nazaj, pa sem neko nepremičnino podedoval, kar pa je pomenilo, da bi se lahko sedaj res vselil v hišo, ki bi bila v moji lasti, kar pa so bile moje želje. No tako pa mi je bila hiša, oziroma nepremičnina, ki sem jo podedoval od starih staršev, zelo všeč, vendar je potrebovala nekaj renovacije.

Zato pa sem se odločil za renoviranje nepremičnine, saj bi me to stalo veliko manj, kot pa da bi si kupil svojo nepremičnino. No po nekaj dela, pa smo bili pripravljeni, da sva se lahko vselila v to nepremičnino, kar pa je bilo zelo razburljivo za naju s punco, saj je to nekako predstavljalo nov začetek najinega skupnega življenja. Tako pa lahko sedaj živiva v svoji hiši in se ne rabiva več obremenjevati z mesečnim plačevanjem najemnine. Prav tako pa imava tukaj sedaj veliko več prostora, kot sva ga imela v stanovanju, ki je bilo kar majhno. Zato pa sva zelo vesela in pa predvsem hvaležna, da sva imela možnost dobiti to nepremičnino.