Če ne gre drugače, je estetska kirurgija zagotovo popolna izbira, za boljše počutje

Nekaj kar ne pozna meja je zagotovo estetska kirurgija in prav je tako. Po svoje bi bilo sicer bolje, da bi našli več naravnih metod, ampak glede na naš tempo življenja je to zelo težko. Je pa seveda fino, da estetska kirurgija poudari lepe stvari v mejah normale in popravi, slabe v mejah normale.

Osebno bom zagotovo posegla po lepotnih popravkih. Ne vidim ničesar spornega v tem, dokler so to popravki. Ne bi si pa ni spreminjala zato, da bi bila videti tako kot nekdo drug. Vseeno se mi zdi, da je estetska kirurgija bolj primerna za takšen način uporabe. Z leti se spreminjamo, nismo več tako mladostni. Delo in stres naredita svoje in za to, da lahko delamo in smo zadovoljni s seboj, moramo tudi temu primerno skrbeti zase. Kakšna stvar se slej ko prej spremeni v motečo in to lahko popravi estetska kirurgija, ki nam hitro poda privlačne rezultate. 

Poznam dekleta, ki so si dala povečati prsi, ker so po treh otrocih enostavno imele neprivlačne prsi. Osvežitev obraza pri okoli štiridesetih letih je popolnoma nekaj normalnega. Povečanje ustnic, ki so majhne? Zakaj pa ne. Podočnjaki zaradi prekomernega dela in premalo spanja se danes lahko zelo lepo popravijo. Včasih je le majhen poseg dovolj, da estetska kirurgija polepša odsev v ogledalu in lažje gremo ven med ljudi in tudi bolje funkcioniramo.

Marsikdo bi rekel, da je najprej pomembno sprejemanja sebe. To je res. Ampak vseeno smo del sveta, ki je zasut s pričakovanji in sojenji in težko je, da se nikogar to ne dotakne. Če se nekdo odloči, da mu bo estetska kirurgija pomagala in v mejah normale, je popolnoma sprejemljivo. V končni fazi tudi pri tistih, ki si želijo popolne spremembe. Življenje je v rokah posameznika, in če estetska kirurgija pripomore k boljšemu življenju, je čudovito, da obstaja.