Če želite povečati mišično maso, je športna prehrana prava izbira

Kolikokrat se mi je že zgodilo, da se je nekdo iz mene norčeval, ker sem bil tako droben in slaboten. Če bi bilo možno, bi mi že kot majhnemu športna prehrana prišla prav. Tako sem celo osnovno šolo bil najmanjši in najbolj droben. To mi je šlo pošteno na živce. 

Moji starši niso vedeli, da sem zelo nesrečen glede tega in v srednji šoli sem hotel to čim prej spremeniti. Tako sem začel hoditi na fitnes in športna prehrana je postala moj vsakdan. Ker nisem bil dovolj izobražen, sem si najel trenerja, da mi je on svetoval, kako naj se prehranjujem in če je športna prehrana sploh zame primerna. 

Imel sem sestavljene urnike in vsak dan telovadil. Oja, kmalu je bila opazna razlika. Moji prijatelji, ki so me videli vsak dan, tega niso opazili. Če pa me je srečal nekdo, ki me že dlje časa ni videl, je hitro opazil razliko, da je moje telo postalo bolj mišičasto. Začel sem pridobivati samozavest. To pa je bil najlepši občutek na svetu, da sem si bil lep. Vsak dan sem bolj sprejemal sovje telo in vsak dan sem bil bolj srečen.

Doma so končno opazili, da se nekaj pri meni dogaja, ker so videli, da je del mojega življenja postala drugačna prehrana in to športna prehrana in da v tem uživam, ko vsak dan posvetim dve uri svojemu telesu. 

Danes imam mišice in sem močan. Ne bom rekel, da še vseeno nimam vitke postave, sem pa drugačen in ponosen na svoje telo, ker vidim, kako so se mišice lepo izoblikovale. Vse to je sad moje telovadbe, da pa je športna prehrana pripomogla, to pa se tako in tako ve.

Ko enkrat človek tako močno spremeni svoj življenjski slog, se težko vrne nazaj, še posebej, če je srečen.